Мой форум

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Мой форум » Тестовый форум » машина в лизинг


машина в лизинг

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Привет форумчане. Где можно взять  в лизинг машины для физических лиц. Какие условия и какой первый взнос?

0

2

Доброй ночи. Взять машину на хороших условиях в лизинг для физических лиц можно в компании Хапай. Машину можно выбрать в каталоге или найти самому, с любым пробегом. Для оформления нужен только паспорт и ИНН, плюс оплата 25% от стоимости авто.

0

3

Де краще всього оформити оренду авто? Я ніколи раніше не користувався такими послугами і не знаю, як уникнути шахрайства. Чи можливо отримати якісне обслуговування за розумну ціну? Що варто знати перед тим, як прийняти рішення про оренду авто? Прошу, допоможіть з порадою!

0

4

Якщо ви шукаєте високу якість та професійність, то найкраще звернутися до сайту, де можна хоч зараз оформити оренду Huyndai Tucson в Києві https://luxrental.com.ua/uk/autos/orend … ai-tucson/ . Тут ви можете орендувати автомобіль з привабливим дизайном та сучасними технічними характеристиками за розумною ціною. Компанія LuxRental гарантує якість обслуговування та надійність автомобілів. Ви отримаєте можливість швидко та комфортно діставатися до місць, куди ви хочете потрапити. Оренда авто - це зручний та простий спосіб користування автомобілем на власних умовах.

0


Вы здесь » Мой форум » Тестовый форум » машина в лизинг